Viņus sagaida ļoti lielas pārmaiņas: slavenā eksperte Andžela Pērla nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kuru dzīve līdz augusta beigām ļoti strauji sāks mainīties

Foto – Pixabay

Pazīstamā ezotērikas eksperte Andžela Pērla izteikusi savas prognozes Zvaigžņu zīmēm šī gada augusta vidum un nogalei. Viņa prognozē gan dažas grūtības, gan riskus, tomēr dažām zīmēm šajā laikā tiks dotas vēl nebijušas iespējas, veiksmes un likteņa pavērsieni.

Andžela Pērla skaidro, ka no 5. līdz 28.augustam valdīs retrogrāda Merkūrijs. Tāpēc šajā laika posmā gaidāmas plānu izmaiņas, grūtības lēmumu pieņemšanās, naudas un investīciju zaudēšanas risks. Tomēr dažām Zvaigžņu zīmēm gaidāmi negaidīti panākumi un tiks dotas otrās iespējas.

Andželas Pērlas prognozes liecina, ka Auna zīmē dzimušos šajā laikā sagaida pārmaiņas, kas skars darba jomu. Viņa uzskata, ka šie cilvēki saņems negaidītus un ļoti vilinošus piedāvājumus no savas bijušās darbavietas. Pastāv liela iespēja atgriezties tur, atjaunot kontaktus ar bijušajiem kolēģiem, klientiem un atcerēties kādas sen aizmirstas idejas, kuras beidzot varēs realizēt.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Beidzot noskaidrots, kāpēc kaķi dievina kaķumētru: bet, vai to patiešām var piedāvāt ikvienam kaķim?

Saskaņā ar zvaigžņu prognozi augustam, Dvīņi šajā periodā vairāk nodarbosies ar mājas un ģimenes lietām. Veiksme pavadīs viņus itin visā, kas saistīts ar remontu, būvēšanu un uzlabošanas darbiem. Tomēr Pērla Dvīņiem iesaka būt uzmanīgiem jautājumos, kas saistīti ar naudu, finansēm un investīcijām – šeit gan ir jānogaida.

Foto – Pixabay

Bet Lauvām, tieši otrādi, ir vispiemērotākais laiks, lai nodarbotos ar jautājumiem, kas skar naudu, investīcijas un finanses. Pērla uzskata, ka šīs zīmes pārstāvji mācēs pārskatīt savus iekrājumus un “laist tos lietā”! Viņi var ieguldīt naudu arī dažādos projektos un tie visi izrādīsies veiksmīgi. Lielisks laiks arī sarunām ar citiem cilvēkiem, tāpēc Lauvas var ieplānot tikšanos ar kādu cilvēku, ar kuru jau sen vajadzēja izrunāties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment